Over ons

Graag stel ik mij aan u voor: ik ben Ashebir. Geboren in Eritrea, maar heb besloten om naar Nederland te komen en hier een veelbelovende toekomst op te bouwen. Met een rijke ervaring in de horeca en een ondernemende geest, hebben ik met enthousiasme het prachtige en sfeervolle Restaurant Moseb in Leeuwarden opgericht. Vanuit mijn gastvrije cultuur heb ik gezien dat er in Zwolle ook vraag is naar een hoogwaardig restaurant met dezelfde ambiance en cultuur die wij uit ons thuisland kennen.

Met trots kondig ik de opening aan van Restaurant Zemen op Jufferenwal 3 in Zwolle. Na hard werk en toewijding ben ik verheugd om onze deuren te openen. Mijn doel is om van restaurant Zemen een unieke plek te maken waar mensen vanuit alle hoeken kunnen genieten van de Oost-Afrikaanse sfeer en ontdekken hoe heerlijk en verfijnd de Eritrese gerechten zijn.

Ik heet u van harte welkom in restaurant Zemen en nodigen u uit om te genieten van onze heerlijke keuken en gastvrijheid in een sfeer die u aan Oost-Afrika doet denken.